Previous slide
Next slide

Sta je voor je vak, dan hoor je bij TECHTEAM.

Over TECHTEAM

Perry Schoenmakers, eigenaar Tech Team

Techniek, mijn passie!

Gedurende mijn tienjarige ervaring in de elektrotechniek bij woningbouw, in de utiliteit en bij industriële projecten, had ik veel te maken met inleenkrachten. Ik kreeg daardoor ook een beeld van de kwaliteit van deze werkkrachten. Daarnaast begon ik in te zien dat sommige van deze vakkrachten zichzelf goed “verkocht” hadden, waardoor zelfs belangrijke zaken als veiligheid in het gedrang kwamen.

Dit bepaalde mijn carrièrekeuze in 2002 richting de uitzending en detachering vantechnisch personeel. Zodoende heb ik inmiddels een goede reputatie opgebouwd in bemiddeling tussen werkgever en divers technisch personeel van verschillende niveaus.

Heldere meerwaarde

Mijn kernpunten zijn kwaliteit en transparantie. Het is eigenlijk heel simpel: de juiste man of vrouw op de juiste plaats tegen een tarief wat daarbij past. Daar komt ook bij kijken dat het juiste salaris voor de vakman of vakvrouw er tegenover staat.

Sterke backoffice

Ik vind het zeer prettig dat ik de vaklui, maar ook de klanten, de zekerheid kan geven van een sterke backoffice (HelloFlex People) die volledig NEN 4400 gecertificeerd is.

Tevens wordt de cao van de NBBU gevolgd. Hierdoor is de flexkracht zeker van een eerlijk loon en de klant wordt een scherp en correct tarief gegarandeerd.

Leveranciers

Al mijn uitzendkrachten zijn herkenbaar aan topkwaliteit werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen (geleverd door PWG Goes). Daarnaast gebruiken zij ook topkwaliteit gereedschap (Kruis Gereedschappen Rotterdam). Ook kunnen mijn mensen rekenen op 24/7 ondersteuning!

De vakmensen van tech team maken gebruik van gereedschap van Hilti